<![CDATA[w218013 - Home]]>Fri, 01 Mar 2019 09:58:14 +0100Weebly<![CDATA[VIDERE TIL LEGEND STAGE]]>Sat, 16 Feb 2019 13:31:09 GMThttp://jkaem.no/home/videre-til-legend-stageTil alle som har fulgt med på turneringen, vi gikk 3-0. Vi er nå videre til neste delen av majoren, som heter "Legend Stage".  Den starter onsdag, den 20. feb. Det blir akkurat samme som nå, kommer man seg til 3-0 så er man videre til playoff og topp 8, taper man 3 kamper så er man ute.

Litt om "Challenger Stage"

Kamp 1 var imot CIS laget AVANGAR. Jeg vil påstå at vi var favoritter i den kampen, mtp. tidligere resultat og prestasjoner i turneringer som ledet opp til denne. Kampen endte opp på banen "de_train" og vi vant 16-8, ganske overbevisende.

Kamp 2 var imot ett av Sveriges beste lag, NiP. Her er vi underdogs, men i formatet "best av 1" så ser jeg på sjangsene våre som ganske god. Kampen endte opp på banen "de_mirage", en veldig god bane for begge lag, og en bane vi begge visste det kom til å bli. Det ble en veldig jevn kamp, men vi dro det lengste strået til slutt og vant 16-13.

​Vi var nå opp 2-0 i turneringen, og nå går det over fra "best av 1" til "best av 3". For de som ikke vet hva det betyr, så er "best av 1" bare at man spiller en bane mot hverandre, vinneren av den vinner kampen. Mange mener at "best av 1" er en fordel for det laget som er underdogs. Menst "best av 3" er at begge lag velger en bane hver, og til slutt så fjerner man baner også blir bane nummer 3 den som er igjen. Der må man vinne to kamper imotsatt til bare en. Dette skal være bedre for det beste laget.

I kamp 3 så ble vi trekt i mot Finlands beste lag, ENCE. De er et veldig bra lag med noen bra resultater tidligere i året. De har vunnet StarLadder i Kiev, og de vant den Europeiske Minoren, så de er et veldig bra lag. Banene ble valg, og de ble i følgende rekkefølge: "Nuke, Mirage og Inferno". Alle trodde nok at ENCE hadde en kjempefordel her mtp. at vi aldri har spilt "nuke" i noen offisielle kamper og heller aldri likt banen. Men sannheten er at vi har spilt denne banen utrolig mye etter pausen i desember, så vi var veldig godt forberedt på den banen. Så vi endte opp med å banke de på første bane, 16-7. Bane nummer to er vårt valg, og det er "mirage", en av våre aller beste baner. Det ble endel jevnere enn kanskje vi hadde forventet, men vi klarte og vinne 16-14 etter en skikkelig slite seier. 

Nå er vi en av to lag som gikk 3-0, og med det avanserer vi videre til den neste delen av majoren. Den virkelig majoren som mange kaller det. Her kommer alle de største lagene inn. Lag som MIBR, Astralis, FaZe, Liquid osv. venter oss der. 

Etter seieren på torsdag, så har vi tatt fredag og lørdag fri. Vi er tilbake til vanlige rutiner på søndag, med trening fra 12.00 til 20.00. Mye forbereding og trening blir lagt ned de neste dagene. Dette blir sykt!


​HER KAN DET VÆRE MYEEEEEEE SKRIVELEIFER.

MVH,
​JOD
]]>
<![CDATA[MEDIA DAY!]]>Tue, 12 Feb 2019 15:57:50 GMThttp://jkaem.no/home/media-dayViser frem litt bilder fra dagens mediedag her fra Katowice, imorgen starter Katowice Major 2019.
Skal prøve å oppdatere bloggen underveis i turneringen, men kan ikke garantere at det blir kjempe mange innlegg under turneringen. 

                   Sminke så man ikkje ser ut som en gjøk.                                                Foto: Gratisfaction.  Dårlig fotograf. 

Sminkedukke å fotogen det e i ikkje akkurat, men det må gjøres. Det e 16 lag som ska gjøre alt det samme på en dag, så det e ikkje en times sminke å 100 forskjellige bilder. Alt e gjort i ei helsikka te fart her. 

Sminke, bilde, videointervju, SSD oppsett. Det e det en vanlig mediadag består av. 
                    Bilde av: "AZR" - Kapteinen på laget.                                                      Dette er hvor gruppespill kampene blir spilt.
]]>
<![CDATA[MAJOR DEL 1]]>Fri, 08 Feb 2019 23:00:00 GMThttp://jkaem.no/home/major-del-1Dette innlegget blir om del 1 av majoren som starterallerede om tre dager. Den første delen av majoren, er egentlig kalt "Challenger Stage".  Her er det 8 av 16 lag som skal videre til neste del av majoren. Det fungerer sånn at når du når 3 seiere, så er du videre til del 2, når du derimot 3 tap, er du ute av hele majoren. Så det vil si at du kan gå videre med 3-0, 3-1 og 3-2, og motsatt når et lag ryker ut.

De 16 lagene som deltar i "Challenger Stage" er:

Renegades                       ViCi
G2                                     Spirit
Fnatic                               Vitality
NRG                                  Vega Squadron
NiP                                    Winstrike
ENCE                                AVANGAR
TyLoo                               Cloud9
Grayhound                      FURIADe 8 jeg mener kommer til å gå videre er:

Renegades
NRG
Fnatic
NiP
Vitality
Cloud9
ENCE
AVANGAR


Disse er det jeg mener er de 8 beste lagene, derfor tror jeg at de kommer til å kvalifisere seg videre. Jeg kommer ikke til å forklare hvorfor jeg tror som jeg gjør, men dette er mest utifra resultat og hvilke lag jeg mener er best rustet for majoren!

Kommenter gjerne å fortell meg hvilke 8 lag du tror går videre! 

Bildet under viser hvem som møter hvem i første runde. Majoren starter den 13 februar!
]]>
<![CDATA[MIN TID I G2]]>Tue, 05 Feb 2019 22:56:53 GMThttp://jkaem.no/home/min-tid-i-g2
MIN TID I G2 

Jeg spilte ikke mange måneder under organisasjonen G2 før vi ble kjøpt opp av FaZe, men den korte tiden har satt sine spor i min karriere. Jeg ble kjøpt ut av kontrakten jeg hadde signert med Copenhagen Wolves av G2. Jeg husker at G2's eier kontaktet meg, han viste ikke veldig mye om meg. Han hadde nok håpet at han kunne få meg gratis, men Copenhagen Wolves solgte meg for rundt 400000,- NOK. Jeg ble fortalt før jeg signerte kontrakten, at siden jeg ble dyrere en forventet, så måtte jeg gi tilbake noen av prispengene mine. Dette hadde jeg sagt ja til, mest fordi jeg ville få sjansen til å spille for et internasjonalt storlag. Dette var en sjanse jeg ikke kunne la gå for litt penger.

DREAMHACK CLUJ-NAPOCA - MAJOR

Min første turnering for G2 ville bli majoren som ble holdt i Cluj, i Romania. Vi hadde en to ukers bootcamp ved G2's hovedkontor i Berlin. Vi spilte enormt mye, vi trente som lag 7-8 timer om dagen, så spilte vi individuelt etterpå til langt på natt. Rett før turneringen så solgte G2 sin kanskje støre stjerne til ett annet topplag, så det var han jeg skulle inn og erstatte. Det var et ekstremt press på meg, og jeg viste at om jeg ikke presterte så ble det neppe et langt opphold i G2 for meg. 

         G2: rain, Maikelele, fox, dennis og jkaem                                             Foto: HLTV - jkaem
 

Turneringen startet med en ganske lett seier over Mousesports. Neste kamp skulle derimot ikke gå like bra, vi fikk bank av TSM som idag er Astralis. Det var tid for en omkamp mot Mousesports om hvilket lag skulle få plass i sluttspillet. Det ble en utrolig jevn kamp, men vi endte med å vinne 2-1 til slutt og kvalifiserte oss til kvartfinalen. Husker at jeg var veldig lettet, men også veldig glad. Så kvartfinale i en major var det største jeg hadde opplevd i min karriere. Vi skulle opp imot en av favorittene til å vinne hele turneringen, Virtus Pro. Det ble også en veldig jevn kamp, men vi klarte å dra det lengste strået å vinne den 2-1. En sinnsyk opplevelse, mest sannsynlig den sykeste kampen og det gøyeste jeg hadde vært på med. I semifinalen skulle vi opp imot verdens beste lag for øyeblikket, EnVyUs. Det ble også en utrolig jevn kamp, vi vant første bane ganske lett. Vi var bare i teroien en bane ifra å nå en majorfinale. Den andre banen ble ekstremt jevn, det ble spilt mange overtidsrunder, men vi ble til slutt slått. Jeg husker at vi tapte noen runder vi aldri skulle ha tapt, å det gjorde tapet ekstra surt. Jeg tror også at tapet tappet oss alle for energi, fordi på bane nummer tre ble vi banket. Så vi røk ut av majoren i semifinalen til EnVyUs 2-1, de endte opp med å vinne hele majoren. De vant 2-0 i finalen mot Na'Vi. 
   Backstage av alle lagene som nådde sluttspillet. Cluj-Napoca.                 Foto: HLTV                IEM San Jose - rain&jkaem
Etter majoren solgte G2 en av våre viktigeste spillere, "dennis" til et annet topplag. Han ble solgt til fnatic, som var nummer 1/2 i verden på den tiden. Vi forstod alle valget at han ville gå dit, men det var veldig kjipt for resten av laget. Vi kjøpte en spiller med alias "aizy" som erstatter. Vi spilte 1-2 turneringer ilag med den nye lagoppstillingen før hele laget ble kjøpt opp. Vi spilte IEM San Jose, der kom vi til semifinale og røk ut mot TSM, nå Astralis 2-1.

Etter turneringen i San Jose, spilte vi en Starladder turnering i Hviterussland. I den turneringen gikk det ikke så veldig bra, fokuset vårt var ikke så veldig bra. For fokuset vårt var at vi skulle bytte organisasjon, og at det var endel rot med kontrakter. Til slutt og etter veldig mye frem og tilbake, ble hele laget kjøpt ut av organisasjonen FaZe, for litt over 6 millioner kroner. Tidenes høgeste utkjøpssum i CS-historien. Veldig stolt over at jeg har fått spelt under G2, synd det ikke ble så lenge. En fantastisk organisasjon!
]]>
<![CDATA[ETT ÅR I RENEGADES]]>Mon, 04 Feb 2019 22:08:36 GMThttp://jkaem.no/home/ett-ar-i-renegadesMITT FØRSTE ÅR I RENEGADES!

For akkurat ett år siden, ble jeg kontaktet av Renegades og de lurte på om jeg ville komme og spille 2-3 turneringer for dem i ca. 3 måneder. Oppholdet ble lengre enn 3 måneder og jeg signerte en to års avtale tidlig i fjor. Tenkte å oppsummere litt.

Den første turnering var "Starladder Season 6" i Kiev, Ukraina. Det var 16 lag som var invitert og hadde kvalifisert, med en total premiepott på litt over 2,5 millioner NOK. Vi gikk videre fra gruppespillet, men røyk ut i kvartfinalen mot FaZe. Det ble 5-8 plass på oss, og vi tok med oss litt under 100000,- NOK. Vi var ganske fornøyd, med tanke på at det var aller første turnering som nytt lag. Bra start på karrieren i Renegades!

           Starladder Season 4 - Når vi var klar for kvartfinale.                                Intel Extreme Master i Sydney, kvartfinale også.

​Dette var før vi gjorde to lag endringer, så her hadde vi følgende lagoppstilling: Nifty, jks, USTILO, AZR, jkaem og Kassad som coach. Vi spilte en god del turnering før sommeren. De som er verdt og nevne er kvartfinale i IEM Sydney, Starladder Season 4, FACEIT Minor vinnere, ESL Pro League Finals i Dallas og FACEIT Major. Etter majoren i London, så ble det gjort to lagendringer, årsaken til det var skuffende resultat under majoren i London. Spillerene Nifty og USTILO ble byttet ut med Gratisfaction og Liazz. Vår coach gikk også inn og ut av laget, han kom tilbake når vi gjorde lagendringer.

              ESL Pro League finals - Gratisfaction og jkaem.                                    Første turnering med ny laget. Starladder S 6.

​Over til del to av året. Vi hadde vi fått tilbake vår gamle coach, Kassad, han bringer en høy forståelse for spillet. Det hjelper veldig når det er utrolig mange turneringer hele tiden. To nye spillere, en frisk pust til gruppa som ga alle en ny gnist. Mange turneringer og masse reising. Denne delen av sesongen varer bare fire måneder, men den er mer intens. På fire måneder som nytt lag hadde vi ikke mye tid til å trene, vi reiste for det meste. Vi besøkte Danmark, USA, Thailand, Australia, Ukraina og Tyskland, opp til flere ganger. 

Vår første turnering var Starladder Season 6. Der kom vi oss ut av gruppen denne gangen også, men vi tapte for det danske laget OpTic. De to nye kom raskt inn i laget, med ny motivasjon og med en stor lyst til å vise seg frem mot de beste lagene i verden. De neste måneden så nådde vi semifinale i Thailand, vi nådde også sluttspillet i ECS og ESL Pro League. Desverre så passet det ikke å dra på ECS finals, som er en veldig bra turnering med over 5 millioner i prispenger. Noe som var veldig surt, vi var i Australia for å spille en kvalik istede. Vi avsluttet året med en veldig sterk prestasjon i Odense, i Danmark, hvor ESL Pro League finals ble holdt. Der slo vi ut mange gode lag og tapte 2-1 i en veldig close kamp mot Mousesports i kvartfinalene. Starten av 2019 har vært ganske bra, endelig en del tid til å trene og spille ilag. Vi har spilt en turnering, det var "Asian Minor" som vi vant.

Det er under 10 dager til Majoren starter. Vi har bootcamp i Katowice for øyeblikket, vi spiller sammens 9-10 timer hver dag. Veldig mye arbeid ogforberedelser blir lagt ned nå. Vi ønsker å nå langt og vi skal gjøre alt vi kan for å gjøre det også! Neste innlegg blir om tiden i G2/FaZe.
                                             IEM SYDNEY 2018! Syk opplevelse, over 8000 som bare heiet på Renegades.
]]>
<![CDATA[MITT FØRSTE PROFESJONELLE LAG]]>Sat, 02 Feb 2019 20:02:57 GMThttp://jkaem.no/home/mitt-frste-profesjonelle-lagPicture
LGB - 2015​

Mitt første profesjonelle lag i karrieren, ett såkalt norskt "superlag". Norges første CSGO lag med lønn. 
Jeg ble invitert til å lage ett helt nytt norskt CS lag med to av Norges største profiler, som går under aliasene "rain" og "rubino". Når jeg fikk tilbudet, så var jeg fortsatt i fulltidsjobb som lærling. Jeg prøvde i starten å jobbe fulltid ved siden av å spille på det høyeste nivået i Norge, men det var rett og slett for krevende å gjøre begge tingene samtidig. Det var da jeg bestemte meg for å slutte som lærling, og satse 100% på CS for å se hvor langt jeg kunne nå. 


Laget ble annonsert. Vi hadde nå gått "fulltid" som CS-spillere. Lønnen var ikke nok til å leve av, vi hadde en veldig lav lønn. Jeg mener på at vi hadde 1000,- i måneden i lønn, og alle vet at man kommer seg ikke veldig langt med 1000,- i Norge. Jeg husker at vi ble lovet av organisasjonen vi spilte for, LGB, at om vi klarte å kvalifisere oss til "major" så skulle vi få en grei lønnsøkning.

To måneder etter klarte vi å kvalifisere oss til noen store turneringer hvor bare de beste lagene var. Vi reiste til Sverige å spille en turnering hvor vi spilte mot de 5 beste lagene i verden, hvor vi klarte å slå Virtus.Pro som var ett top 3 lag i verden på den tiden. Mange av spillerne på det laget, hadde vært mine store idoler i mange år, så det var en seier jeg var veldig stolt over. 

Vi hadde også kvalifisert oss til det som den gangen hete for "major-kvalik". Den skulle spilles på ett hotel i Polen, i byen Katowice. Vi hadde forberedt oss veldig på denne kvaliken, vi kom akkurat fra en uke lang bootcamp i Oslo også, hvor LGB hadde leid lokalene til "House of Nerds". Vi endte opp med å spille mot to lag vi kjente godt fra før, vi spilte mot Copenhagen Wolves fra Danmark, og Flipsid3 fra Ukraina/Russland. Vi gikk seirende ut av begge kampene, og med det hadde vi kvalifisert oss til majoren som skulle være i Katowice bare noen uker senere. Noen av de andre på laget hadde allerede spilt en major fra før, men jeg husker at det var utrolig stort for meg, og flere andre på laget, for dette var vår første major! 


                    LGB CSGO LAG FRA VENSTRE: Polly, zEVES, EN FAN, rain, jkaem, rubino 

Majoren kom, og vi kom i gruppe med PENTA fra Tyskland, Titan og EnVyUs fra Frankrike. Dette var en veldig tøff gruppe, EnVyUs var en av favorittene til å vinne hele majoren. Vår første kamp var mot PENTA, som vi endte opp med å slå ganske greit. EnVyUs slo også Titan, som forvendtet. Nå var det vi som skulle prøve oss mot et av verdens beste lag, kamp om første kvart-finale plass. Vi hang godt med i starten, men de ble til slutt for sterke. Vi endte opp i en avgjørende kamp som avgjorde om vi nådde sluttspillet eller ikke. I den andre kampen i gruppa, ble Titan sendt ut av turneringen av PENTA, så nå var det klart for en omkamp mot Tysklands beste lag på den tiden. Vi endte opp med å tape 16-13 i den avgjørende kampen, og de gikk videre til sluttspillet, mens vi måtte pakke sakene og dra hjem. Bare 3 runder ifra å nå sluttspillet i den aller største turneringen. De 8 som når sluttspillet blir ofte sett på som de 8 beste lagene i verden. Utrolig surt, jeg husker vi alle var veldig skuffet, fordi vi var så utrolig nær. 

Noen dager/uker etter majoren, så husker jeg at vår beste spiller "rain" ble kjøpt ut av kontrakten og meldte overgang til et internasjonalt superlag med navn "Kinguin". Jeg husker at vi diskuterte fremtidsplanene når det skjedde, ikke alle hadde like mye motivasjon og noen var ganske langt nede fordi vi mistet vår viktigeste spiller. Vi hadde også blitt enig innad i laget om å sparke en spiller pga. litt for mange sterke personligheter, så vi var nede på 3 spillere. Men LGB holdt sitt løfte om høgere lønn, så vi bestemte oss for å kjøre på og prøve og kvalifisere oss til turneringer med de nye på laget også. Men etter alt som skjedde, så endte det hele opp i ett ganske stort rot, spillere gikk inn og ut av laget, vi prøvde mange forskjellige. Vi ble liksom aldri det samme laget, vi reiste på noen turneringer, men det ble aldri det samme.

Dette er en god stund siden, så det kan være noe viktig info som jeg har glemt. Mitt neste innlegg angående karrieren, blir om tiden i G2/FaZe. Det var en tid i karrieren hvor jeg opplevde både oppturer og nedturer. Har du noen spørsmål om tiden i G2 og FaZe, så spør i kommentarfeltet, så kan det være jeg svarer på det spørsmålet ved neste innlegg!]]>
<![CDATA[SVARER PÅ NOEN AV SPØRSMÅLENE!]]>Fri, 01 Feb 2019 15:08:33 GMThttp://jkaem.no/home/svarer-pa-noen-av-sprsmalenePicture


​Svarer på noen av de spørsmålene jeg har fått!

Q: Spørsmål
A: Svar

Q: Hei jkaem. Veldig bra initativ, kult prosjekt! Jeg lurer på hvordan man kan bli bedre i CS generelt, og morsomt om du kan fortelle om veien din til dit du er nå. Da tenker jeg hovedsaklig på treningsrutiner osv.

A: Hvordan man blir bedre i CS er ett spørsmål som jeg får ganske ofte, jeg har mitt svar på hvordan jeg tror du kan bli bedre i CS, men om det er fasiten, det kan jeg ikke garantere. Først så synest jeg det er viktig at du er interessert i spillet, og det med å bli bedre. Det andre som er nøkkelen, det er mengdetrening. Det er akkurat det samme om du skal bli god i fotball, god på kjøkkenet, eller om du vil bli god i CS... Utrolig med timer må legges ned, så mitt beste råd på å bli bedre er å spille, spille, spille og spille mer! Så når du har nådd ett individuelt nivå du er fornøyd med, så mener jeg at du kan gå mer i dybden med spillet, mer over til det taktiske, posisjonering, crosshair placement og lignende ting. Angående mine treningsrutiner så kan de variere litt, av og til så er det utrolig mye reising så da kan det være litt vanskeligere. Til vanlig så trener vi med hele laget ca. 7-8 timer om dagen. Da trener vi mot andre lag, og vi trener taktisk med nye taktikker, felles posisjoneringer osv. Individuelt så spiller jeg en god del aim_botz, en bane hvor du enkelt å greit trener "aim".

Q: Hei, kult at du kommer med en blogg! Hvor lenge tror du at du blir i renegades og hvilket lag kunne du tenkt deg og joine etter renegades? :)

A: Akkurat nå så stortrives jeg i Renegades, så jeg blir her en stund til ihvertfall! Hva som skjer etterpå, det er det vanskelig å spå i denne jobben, men det å kommunisere på norsk/svensk, det håper jeg at jeg muligheten til å gjøre igjen!

Renegades:

1. Gratisfaction
2. jks
3. AZR
4. jkaem
5. Liazz


​Q: Er det mulig å få en pekepinn på hvor mye lønn en profesjonell CS:GO spiller tjener i året?
Får dere hver deres del på premiepengene dere spiller inn?
Og hva var grunnen til at du valgte Renegades, da jeg regner med du bor for det meste av tiden utenlands mtp familie og slikt.


A: Jeg kan ikke si hva jeg tjener akkurat i måneden, men jeg tjener ganske bra vil jeg si. Nå varierer CS lønningene ganske mye. Ofte så har spillere individuelle lønninger også, så om vi skal ta lag i top 15 i verden, så kan du se lønninger i fra 4000$ og helt opp til over 20000$ i måneden. Når det kommer til prispenger, så tar Renegades sin % av hele summen, så tar spillerene/coach/manager resten. Det blir splitta slik at spillerne får like mye, coach får litt mindre, og manager får litt mindre enn coachen igjen. Renegades kom til meg og lurte på om jeg var intr. i å spille for dem i noen måneder, noe som jeg takka ja til. Litt fordi jeg var uten lag, og dette var en sjangse til å få vist at jeg er god nåkk til å spille på det høyeste nivået, også fordi jeg ville få den livserfaringen det bringer å bo i en annen verdensdel. Som er USA.


Q: Ey! Du har jo hatt noen lagbytter. Det virket som da du joinet renegades at det ikke var helt spirket at du skulle bli der så lenge. Når fant du ut selv at dette er der du hører hjemme?

A: Jeg har hatt noen lagbytter opp igjennom karrieren, det har du helt rett i. Før Renegades kontaktet meg, så tenkte jeg faktisk på å legge opp CS karrieren, og gå over til et normalt liv i en normal jobb. Tilfeldig kom det en melding fra de, hvor dem lurte på om jeg ville komme over til USA og spille 2-3 turneringer for de i 3 måneder som en standin. Dette var ett valg som jeg tok veldig kjapt, det var en sjanse jeg ikke kunne la gå i fra meg. Etter de første 2-3 turneringene, så fikk jeg tilbud om jeg ville bli fast spiller hos de, noe jeg takket ja til. Bare ett par måneder etterpå, så signerte jeg en 2 års kontrakt med de. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med valget, og stortrives i Renegades.


Jeg ville ikke lage innlegget for stort, så jeg valgte å svare på noen spørsmål bare. Jeg kommer til å gjøre et slik innlegg senere hvor jeg svarer på flere av spørsmålene! Takk til alle som har sendt inn spørsmål!

]]>
<![CDATA[LITT OM DET SOM FOREGÅR]]>Wed, 30 Jan 2019 23:00:00 GMThttp://jkaem.no/home/juleferie
Heisann, og velkommen til mitt første innlegg her!

Litt om meg og hvorfor en blogg!

- Joakim Myrbostad
- 24 år 
- Fra Elnesvågen, 20 minutter utenfor Molde
- Proffesjonell E-sport utøver i CS:GO
- Spiller for laget Renegades, som holder til i Detroit, USA

Hvorfor lage en blogg?

Det har vært i tankene mine i en liten stund, men latskap har gjort at det har tatt lengre tid enn forventet med å komme igang. Jeg vil gjerne dele med dere hvordan det er å leve livet som proffesjonell e-sport utøver. Planen med det her er å vise dere litt hva som foregår i vårt liv, hvordan en vanlig dag ser ut, bilder fra plasser vi besøker!

Over til jobben, og hvor jeg er i verden akkurat nå!

Akkurat nå er jeg i Polen, i Katowice, en ganske legendarisk by når det kommer til akkurat gaming. Jeg har besøkt Katowice hvert år siden 2015, så jeg kjenner til det meste denne byen har å by på! 

Jeg er proffesjonell e-sport utøver i spillet Counter-Strike:Global Offensive. Dette er en fulltidsjobb, og jeg bor for øyeblikket en liten time utenfor Detroit by, og spiller for laget Renegades! 

Til dere som vet hva jeg driver med og følger med, så vet dere alle hva en minor og en major er, men jeg tenkte å forklare litt til evt. nye folk!

"Major" er en turnering som går 2 ganger i året, det er de største og mest prestisjefulle turneringene i året. For å kvalifisere seg dit, må man igjennom noe som heter "minor". Det er 4 forskjellige "minors", så det er en for lag fra Europa, Asia, CIS og siste for Nord-Amerika og Sør-Amerika. Vi stiller i den som heter "Asian minor" pga. jeg spiller med 3 spillere fra Australia, og en fra New Zealand. Vi vant akkurat vår "minor" og har med det kvalifisert oss til den kommende "majoren"!

Minor har prispenger på 50000$, cirka 420000,- norske kroner.
Majoren har prispenger på 1000000$, cirka 8.5 millioner norske kroner.


Mitt neste innlegg tenkte jeg skulle være en Q&A, så send gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så skal jeg velge de beste spørsmålene og svare de ved neste innlegg!]]>